Objavljeno: 14.02.2017 u 13:07 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

JEZIVA PRIČA SAMOHRANE MAJKE: Na vratima spavaće sobe vidjela je nešto zbog čega je BACILA DIJETE KROZ PROZOR!

Čovjek koji je napisao svoju ispovijest na jednoj popularnoj Internet stranici imao je četiri ili pet godina kada su mu se roditelji razveli. Mama je živjela u stanu sa dvije spavaće sobe i, iako je imao svoju sobu, volio je da stpava sa mamom u krevetu kad god bi bio kod nje.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Obje spavaće sobe bile su na kraju hodnika, jedna preko puta druge. Stan njegove majke nalazio se na prvom spratu i, pošto je noć o kojoj on priča bila vrela, ljetna, mama je ostavila otvoren prozor iznad kreveta u kojem su njih dvoje spavali.

- Probudio sam se usred noći i pridigao sam se u krevetu. Vidio sam našeg mačka kako sjedi kod vrata mamine sobe. Vrata su bila otvorena i djelimično se vidjela moja soba odatle. Začudio sam se jer je mačak bio velika maza i uglavnom je bio u krevetu sa nama. Odjednom je otišao u moju sobu i počeo da mjauče.

Muškarac priča kako je odmah probudio majku i kad ga je upitala šta se dešava, oboje su pogledali ka vratima. Na vratima dječakove sobe stajao je neki čovjek.

- Ni danas ne znam kako je uspjela, ali mama me je brzo zgrabila i bukvalno bacila kroz prozor (kažem, bili smo na prvom spratu, možda je to bila visina od metar i po, recimo). Skočila je za mnom i odmah smo počeli da vičemo upomoć i neko je pozvao policiju.

Međutim, policajci nisu uspjeli da pronađu znakove provale. Ulazna vrata stana bila su otključana pa su zaključili da je muškarac tako izašao. Ipak, dječakova majka se klela da je tu noć zaključala vrata i stavila i lanac.

- Nedelju dana kasnije, mama je čistila kuhinju. U ormariću u kojem je bio bojler pronašla je svesku sa imenima i crtežima, par rukavica i omote od žvaka. Ko zna koliko dugo se taj muškarac krio u našoj kući.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: