Objavljeno: 09.04.2019 u 18:54 | Zanimljivosti | Komentara:

Jeftini trik pomoću kojeg nikad više nećete imati BUĐ u vašem domu! (RECEP)

Kada želimo čistiti naš dom, obično koristimo štetne hemikalije i to često. Ovdje vam nudimo veoma dobro rješenje za uklanjanje plijesni i uopšte za čišćenje. Sastojak je ulje čajevca koje nosi mnoga ljekovita svojstva.

prije-kasnije

Ulje čajevca ima snažna antiseptička svojstva, dobro je za tertiranjeupala, a i za disajne puteve i probleme kao što su bronhitis, tuberkuloza, astma… Dobro je i za kožu, te tretiranje osipa i opekotina.

Ovdje ćemo vam pokzati kako da napravite super sprej za uništavanje bakterija i plijesni u vašem domu. Bolje je da koristite ovo prirodno rješenje, nego da se trujete hemikalijama.

Potrebni sastojci:

  • 2 šolje vode
  • 2 male kašike ulja čajevca

Priprema:

Pomiješajte ove sastkoje i stavite u sprej bocu. Samo poprščite po prljavim mjestima, ostavite malo da se osuši, a zatim uklonite krpom.

Bićete zadovoljni dobijenim rezultatima. Jednostavno, zar ne. Pogledajte ovaj video kako bi vam bilo još jasnije:

Izvor: megagiga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: