Objavljeno: 19.02.2017 u 13:28 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Je li ovo medo ili pas? Preslatko je stvorenje potpuno izludjelo internet

Jedno preslatko malo stvorenje upravo izluđuje internetsku publiku jer mnogima nije jasno što se iza tih divnih okica krije, medvjedić ili psić.

pas-medo-naslovna

Da vas ne zezamo svjedoče i rezultati ankete postavljene na portalu Buzzfeed, u kojoj se 54% sudionika izjasnilo da na fotografiji vidimo štene.

Njih 16% je odgovorilo da su sigurni kako je ipak riječ o medvjediću, dok je daljnih 30% navelo da nemaju pojma što je, ali da im hitno treba jedan takav ljepotan da ga češkaju, maze i paze.

Bolje sreće nisu bili ni u raspravama na ostalim internetskim stranicama i društvenim mrežama, pa vam za kraj možemo istaknuti procjene stručnijih ljudi od nas.

pas-medo

Prema njihovom mišljenju govorimo o mješancu u kojemu je najvjerojatnije ponešto krvi belgijskog špica i(li) pomeranca.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: