Objavljeno: 29.05.2018 u 10:47 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

IAKO JE NAJJAČI ČOVJEK NA SVIJETU, to ih ne sprječava da ga brutalno zadirkuju: Zvijezda serije Igra prijestolja trpi uznemiravanja i to ZBOG OVOGA!

Zvijezdu serije ‘Igra prijestolja’ Tora Bjornsona (29) opet zadirkuju na društvenim mrežama zbog fotografije koju je objavio sa svojom djevojkom, terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitnes Kelsi Henson.

planina (1)

Islanđanin je s njom u vezi od prošle godine, a ljudima je smješno kad ih vide zajedno zbog razlike u visini. Komentirišu da mu djevojka izgleda kao kćerka i pitaju se kako se oni ljube.

planina (2)

Naime, Tor je visok 206 centimetara, a Kelsi mu sa 158 centimetara visine ‘nije ni do ramena’. Njegova djevojka kaže da kada se žele poljubiti, on mora da se sagne, a ona da se digne na prste.

planina (3)

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: