Objavljeno: 28.03.2017 u 8:27 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Google earth upravo riješio najveću tajnu čovječanstva: Otkriven misteriozni zid veći od Kineskog, proteže se između dva pola (VIDEO)

Na Youtube kanalu objavljen je video koji bi mogao da pobije sve poznate naučne teorije o postanku ljudske civilizacije. Naime, na snimku se vidi misteriozni zid koji je daleko veći od Kineskog zida i najvećim djelom se nalazi ispod površine okeana.

“Svjetski zid” se proteže desetinama hiljada kilometara između dva pola, a na određenim rastojanjima postoji nešto što liči na kule, ili kapije.

Arheologiji nije do sada poznato da postoji ovo što otkriva Google Earth.

U videu se vide i koordinate, tako da misteriju možete istraživati i sami. Ovo je prvi put da neki medij iznosi ovaj podatak u javnost, a koji govori u prilog teorijama da je zemlja ravna ploča.

Pogledajte video i procjenite da li sve vrijeme vjerujemo u jednu veliku laž.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: