Objavljeno: 18.01.2018 u 15:13 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Fotografirali se u povodu zaruka, šok je uslijedio kada su dobili fotografije: Ovo nismo tražili!

Katie Liepold iz američke savezne države Ohio šokirala se fotografijama koje je snimila profesionalna fotografkinja i povodu zaruka koje je par objavio.

Katie-Liepold (3)

Buduća mladenka fotografkinju Lindu Silvestri iz fotografske tvrtke Tower Photography unajmila je za snimanje vjenčanja, a u paket od 600 dolara uključeno je bilo i fotografiranje zaruka.

Par je platio 150 dolara polog, nakon čega su odradili snimanje. Sve je bilo u redu dok Katie nije dobila fotografije.

Katie-Liepold (4)

Prvo je uočila kako su neke fotografije zamagljene i snimane iz čudnih kutova, no najveći šok je uslijedio kada je vidjela dvije fotografije na kojima ona i njezin zaručnik izgledaju mnogo mršavije.

Katie Liepold i njezin zaručnik Jon Kistler imaju višak kilograma, a to se očito nije svidjelo fotografkinji koja ih je u fotošopu odlučila malo ‘stanjiti’.

– Nismo htjeli fotografiranje u povodu zaruka, no budući da je bilo u paketu pomislili smo ”zašto ne”. Na snimanju smo se super proveli, smijali smo se, razgovarali, bilo je odlično – ispričala je buduća mladenka. No, kada je dobila fotografije, neugodno se iznenadila.

– Svakom od nas skinula je sigurno 15 kilograma. To nije bilo ono što smo tražili, uistinu me povrijedila – ogorčena je Katie.

Katie-Liepold (1)

Kada je nazvala fotografkinju i pitala je zbog čega je to napravila, ona joj je predložila da raskinu ugovor, ali da im neće vratiti 150 dolara koje su dali kao kauciju jer je dio posla za njih odradila.

Katie je dan kasnije na jednoj Facebook stranici za vjenčanja u Ohiju vidjela kako ih je fotografkinja Linda izvrijeđala napisavši kako je ”jako teško napraviti lijepe fotografije za Pinterest s dvoje ljudi čije glave ne stanu u jedan kadar”.

Buduća mladenka zbog tih uvreda odlučila je svoje iskustvo podijeliti s javnosti kako bi upozorila druge parove na neprofesionalno ponašanje ove fotografkinje.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: