Objavljeno: 19.01.2018 u 12:19 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Drastično smršavjela pa je muž ostavio. Pogledajte kako sada izgleda!

Kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža s kojim je bila 10 godina, a kojemu se njezina transformacija nije svidjela. No, ubrzo se pojavila nova ljubav…

Angelom-Crickmore (1)

Iako bi većina muškaraca voljela da su im supruge vitke tjelesne građe, to nije bio slučaj s 38-godišnjom Angelom Crickmore.

Angelom-Crickmore (5)

Angeline fotografije ”prije i poslije” prikupile su brojne pratitelje na Instagramu koji su u njoj vidjeli inspiraciju za promjenu životnih navika. Među njima je pronašla i novu ljubav. Angeli, koja se prekvalificirala za profesionalnu trenericu, putem poruka javio se 51-godišnji Mark koji je želio da vježba s njim tijekom puta na Tenerife.

Angelom-Crickmore (3)

Nakon što su pet dana proveli zajedno, shvatili su da među njima ima nečega i uskoro su počeli živjeti zajedno. Nakon dva mjeseca zaručili su se.

Angelom-Crickmore (2)

“Romansa s Markom mi uopće nije bila na pameti, a prvog dana smo se tek upoznavali. I tada se niotkuda dogodio taj klik”, ispričala je Angela. Dodala je kako iz prve ruke razumije žene koje su u vezi i koje imaju djecu, kao i ona, i koje kažu da im je zbog svih obaveza teško smršavjeti.

Angelom-Crickmore (4)

 

“Teško je, pogotovo ako vašeg partnera ne zanima vježbanje. Morate biti dvostruko motiviraniji i doista željeti promjenu”, zaključila je Angela.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: