Objavljeno: 25.04.2019 u 9:54 | Zanimljivosti | Komentara:

Dosla sam iz Austrije u Bosnu i zovnula komsinicu da mi pocisti po kuci,kada sam joj dala 10 km pogledala me i rekla ovo…

Na internetu se pojavila ispovijest žene koja je za praznike došla u Bosnu, te odlučila da zaposli svoju komšinicu za obavljanje kućnih poslova.

zena-radi

Anonimnu izjavu prenosimo u cjelosti:

ANONIMNO
Pozdrav. Moze li anonimno da bude. Stigla sam iz Austrije u Bosnu kao i svaki praznik i zovnem komsinicu da mi malo ocisti, malo prasinu da prebrise i usisa.
Ona se zadrzala par sati i ja joj dam 10 KM i djeci cokoladu da ponese jer smatram da nije nista puno cistila i jos sam je ponudila kafom, medjutim ona se naljutila i vratila mi pare i rekla da ona ne prosi.
Znaci pomognes joj da zaradi koju marku i na kraju ispadnes budala. Ja smatram da 10 KM nije malo za nekih 7 sati rada jer neki rade u Bosni i cijeli dan za te pare.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: