Objavljeno: 03.07.2017 u 12:43 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Dok je ona spavala, prijatelj ju je silovao: ‘Znam što si učinio!’

Angel Rogerson (21) iz Durhama u Engleskoj dvije godine nakon što ju je prijatelj kojeg je dugo poznavala silovao izašla je u javnost s detaljima nemilog događaja.

angel-rogerson (1)

Angel Rogerson (21) bila je na mirnom večernjem druženju s obitelji i prijateljima dva dana nakon sprovoda njezine bake. Kako joj je kuća bila daleko odlučila je prespavati kod prijatelja Douglasa Hodgsona (28). Douglas s kojim se poznavala pet godina, kao i s njegovom obitelji, ponudio joj je da podijele njegov veliki krevet. Zaspala je potpuno odjevena.

Ujutro kad se probudila bila je još uvijek odjevena, no osjećala je bol i odmah je shvatila da nešto nije uredu. Istrčala je iz kuće nikome se ne javivši, a Hodgsonu poslala poruku sadržaja: ‘Znam točno što si mi učinio sinoć’.

Htjela je izmamiti njegovu reakciju. Priznao joj je da je dodirivao, ali se zakleo da je nije silovao. Nakon što je sve ispričala sestri, otišla je na policiju i prijavila ga.

- Imala sam osjećaj da mi je Douglas nešto napravio pa sam mu poslala poruku da vidim njegovu reakciju. Nisam mogla vjerovati kada je rekao da me dodirivao dok sam spavala. Tvrdo spavam pa se nisam probudila tijekom toga. Nakon što me doktor pregledao, otišla sam kući i čistila se izbjeljivačem. Danima sam plakala. Pishički sam se tada raspala – priča Angel.

Rezultati nalaza potvrdili su da ju je Hodgson silovao. Nijekao je 22 mjeseca, no na kraju je ipak priznao. Osudili su ga na 6 godina i 4 mjeseca zatvora. Također, do kraja života ostat će upisan kao seksualni prijestupnik, a Angel se ne smije primaknuti.

Angel je nastavila sa životom. Udala se, te čeka prvo dijete.

- Bilo je jako teško nekome vjerovati. I dalje ne mogu spavati ako je u kući netko tko nije član moje obitelji, netko koga ne poznajem toliko dobro. Imam traume, ali ne mogu provesti ostatak života u strahu – ispričala je Angel.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: