Objavljeno: 20.01.2018 u 12:17 | Zanimljivosti | Komentara:

DOGODILA SE UŠASNA NESREĆA KOJU SU OD NAS SAKRILI: CERN naučnici priznali da su greškom još 2012. promijenili našu stvarnost i budućnost

Naučnici iz Evropske organizacije za naučno istraživanje (CERN), su priznali da su ukinuli svijet kakav poznajemo 2012. godine, dok su sprovodili eksperimente na ‘Higs- bozonskoj’ čestici.

cern-naucnici (1)

Tokom konferencije u laboratorijskoj zgradi u Švajcarskoj, nekoliko ključnih naučnika se izvinilo za ono što nazivaju “užasnom nesrećom koju su tek sad spoznali”.

Otkrivanje čestice je bio važan trijumf, međutim, nedavni eksperimenti sprovedeni od strane “LHC” tima su potvrdili, da ne samo da su pažljivo posmatrali česticu sa “Higs- bozonom”, već su i nesvjesno prebacili cijelu planetu u alternativnu stvarnost, na taj način prekidajući prethodni model.

“Nama je zaista žao zbog ovog cijelog nereda, ali smo slučajno prouzrokovali kraj svijeta prije sedam godina”, počeo je direktor CERN-a Rolf-Diter Hjuer“, da, zeznuli smo, i znamo da je ovo vjerovatno teško razumjeti, ali sada, niko od nas tehnički ne postoji. Nisam siguran da li je iko od vas primijetio čudna dešavanja tokom proteklih nekoliko godina, ali mi smo se prebacili u paralelni univerzum”, rekao je on, tad vec jezivo tihom auditorijumu, “Tramp, besmisleni ratovi, sve veći broj viđenih NLO-a, nepredvidivi šabloni klimatskih uslova, sve je to naša krivica i nama je vrlo žao sedam i po milijardi ljudi koji sada žive ovdje”.

cern-naucnici (2)

Tim naučnika je sa nervozom upozorio, da ce biti i više “ludih dešavanja” u budućnosti, urgirajući na populaciju planete da ostane oprezna u ovoj delikatnoj dimenziji.

“Sad, mi ne govorimo da je invazija čudnih vanzemaljskih bića izvesna, ali ako bi se mogli pripremiti na takvu stvar, to bi bilo sjajno”, zakljucio je Hjuer i brzo napustio konferenciju u pratnji oružane bezbednosti.

Da ne bude greške, napominjemo da je ovo vest od 16. januara 2018.

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: