Objavljeno: 23.01.2017 u 13:22 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Djevojčica je počela da prodaje svoje igračke za MAMINO LIJEČENJE a onda se desilo OVO (FOTO)

Osmogodišnja Asja Jagla iz Poljske htjela je da pomogne svojoj teško bolesnoj majci i odlučila da se odrekne svega što voli, da bi mami bilo bolje.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

U svom naselju u Poznanju nalijepila je rukom pisane oglase da će tog dana u 11 časova prodavati svoje igračke i školski pribor kako bi prikupila novac za majčino liječenje.

djevojcica-prodaja-igracaka (3)

Djevojčica nije ni slutila šta će se dogoditi.

Na stotine građana došlo je da joj pruži podršku i prikupi novac. Mnogi od njih su fotografije sa ovog događaja stavili na svoje društvene mreže, što je privuklo još ljudi.

djevojcica-prodaja-igracaka (2)

U Asjino naselje su stigli i predstavnici mnogih firmi i kompanija koji su prodavali različite proizvode i novac donirali Asji, a lokalna picerija se odrekla cjelodnevne zarade u korist liječenja Asjine majke.

Definitivno – priča koja ohrabruje i pokazuje da ovaj svijet ipak nije otišao dođavola.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: