Objavljeno: 07.06.2018 u 18:32 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Djevojčica crtežom prestrašila mnoge: Ovo je najstrašnije što sam ikad čuo

Trogodišnjakinja po imenu Ruby nacrtala je svoju zamišljenu prijateljicu, a podaci o njoj zabrinuli su brojne Twitteraše

djevojcica-crtez (1)

Dječja mašta ponekad uistinu zna biti zastrašujuća, a pogotovo kada su u pitanju njihovi zamišljeni prijatelji.

Američka glumica Natalie Morales podijelila je tako fotografiju na koju je naišla u jednom časopisu, a koja ju je uznemirila.

Trogodišnjakinja po imenu Ruby nacrtala je svoju zamišljenu prijateljicu, a podaci o njoj zabrinuli su brojne Twitteraše.

– Ovo je moja zamišljena mama Grateful (zahvalna). Njezine žute trepavice znače da može vidjeti u mraku, tada me jedino dolazi posjetiti. Plaši me to ponekad, ali uvijek želim da se vrati. Ima dvije bebe u svome trbuhu. Ima 14, ali nikada ne može imati rođendan – opisala je svoju zamišljenu mamu ova trogodišnjakinja.

djevojcica-crtez (2)

– Stephen King (pisac horor romana, op.a.) ne bi napisao strašnije djelo – jedan je od brojnih komentara na Twitteru.

Glumica Morales vjeruje pak kako malena ima duha, a s njom su se i drugi složili.

– ‘Ona je 14, ali nikada ne može imati rođendan’ je najstrašnija fraza koju sam ikad čuo – komentirao je mladić po imenu Stuart.

Iako su se na internetu razvile mnoge ideje o djevojčici i njezinoj zamišljenoj prijateljici, vjerujemo kako malena ipak ima samo bujnu maštu. Što vi mislite?

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: