Objavljeno: 20.01.2018 u 13:05 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Djevojačka zabava za sekund se pretvorila u HOROR: Na slici su ugledale JEZIV DETALJ koji krije JOŠ STRAŠNIJU priču i odmah pobjegle kući!

Internetom kruži fotografija djevojaka s djevojačke zabave koja na prvi pogled izgleda potpuno normalno, ali kada je malo bolje pogledate, primjetićete na njoj nešto zastrašujuće.

djevojke-djecak (1)

Grupa djevojaka zabavu je održala u jednom udaljenom odmaralištu kraj jezera u Škotskoj. Djevojke su odlučile da se slikaju pored jezera fotoaparatom koji je ponijela jedna od njih. Namjestile su ga da snimi nekoliko fotografija uzastopno, ali na jednoj od njih nalazi se još jedna osoba koju niko od djevojaka ne poznaje.

Prvo je snimljena fotografija na kojoj djevojke poziraju, dok su na drugoj veselo podigle ruke. Na toj su fotografiji dakle u drugačijoj pozi, ali razlikuje se i po tome što se u desnom uglu nalazi dječak čije prisustvo nijedna od njih nije znala da objasni.

djevojke-djecak (2)

Djevojke su potom na internetu istražile to odmaralište i otkrile da je prije mnogo godina tamo živio mali dječak koji je hodao u snu i upao u jezero i udavio se. Kada su to otkrile, djevojačka zabava se završila i brzo su pobjegle iz odmarališta.

O dječaku je 1994. godine BBC snimio i seriju “The Blue Boy”, a radnja je slična onome što su djevojke pročitale na internetu. Dječak je bio na odmoru s roditeljima kada je usred noći počeo da mjesečari, izašao je, upao u jezero i udavio se.

djevojke-djecak (3)

Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjire i pribor za jelo van polica iako ga niko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove mokrih stopala po stepenicama – ispričao je scenarista te serije Pol Murton. Mnogobrojni korisnici Tvitera i Redita, gdje se fotografija pojavila, uvjereni su da se na njoj zaista nalazi dječak, dok ima i onih koji vjeruju da je samo riječ o fotošopu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: