Objavljeno: 11.01.2018 u 12:58 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Dječak svaki dan gledao vježbe pa ga gazda teretane iznenadio

Dvanaestogodišnjak je tužno gledao u prozor teretane dok je sa sobom nosio pribor za laštenje cipela. Fotografija je dospjela i do samog vlasnika teretane koji mu je dao doživotno članstvo.

djecak-teretana (1)

Sirijski dječak, 12-godišnji Muhammet Halit došao je iz ratom zahvaćene Sirije u Tursku gdje za život zarađuje lašteći cipele na ulici. Fotografija na kojoj stoji ispred teretane i sa žudnjom gleda unutra došla je i do vlasnika teretane koji je dječaku odlučio pokloniti doživotno članstvo, javlja Daily Mail.

djecak-teretana (2)

Engin Doğan, vlasnik teretane, izjavio je kako je, čim je vidio fotografiju, htio pronaći dječaka i ponuditi mu doživotno članstvo. To su i napravili.

djecak-teretana (3)

Dječak je oduševljen ponudom.

- Oduvijek sam htio smršaviti i sada napokon vjerujem da to i mogu uz vježbanje – rekao je dječak.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: