Objavljeno: 18.01.2018 u 14:19 | Zanimljivosti | Komentara:

DA LI ZNATE: Zemlja u 2018. ušla u fazu ‘Novog svanuća’ – Čitavo čovječanstvo prešlo u drugačiji vremenski tok

Advertisement

Čovječanstvo se preselilo u novi potencijal buđenja, jer je druga faza energije ‘Novog svanuća’ ušla u planetu u Novoj godini.

zemlja-svemir

U tom trenutku kada ste ušli u 2018. godinu, Sunce je fizički pomjerilo svoj položaj, pomjerajući se na direktniji put ka planeti Zemlji.

Ovo kretanje je stvorilo novi multidimenzionalni otvor ka zemaljskoj ravni, jer je do planete stigla serija proširenih multidimenzionalnih postavki svjetlosnih zraka od Sunca.

Sunčevi zraci nose emanaciju Boga. Ova promjena donosi još jedan oblik suštine Boga planeti, i spremni ste da primite ovo buđenje. Zemlja je prošla kroz potpuno energetskog resetovanje od trenutka Nove godine.

Čitavo čovječanstvo je prešlo u drugačiji vremenski kontinuitet, u novu fazu potencijala za samorealizaciju kroz ovu ekspanziju Božije svjesnosti koja teče unutar planete. Vaša srčana komora je sada u direktnom poravnanju sa onim multidimenzionalnim oblicima Boga.

Kroz ovaj reset postoji brz proces ubrzanja u pokretu, koji će intenzivirati vaše ljudsko iskustvo, ljudsku dramu, dok se istovremeno ponovo povezujete, energetski se ponovo ujedinjujete sa samim sobom. Otpuštanje i stabilizovanja unutar vašeg srca će biti neophodna komponenta za procvat u ovom trenutku.

Stvarni fizički pomak između Zemlje i Sunca otkriva niz novih frekventnih postavki svjetlosti koje su aktivirane u magnetnom jezgru planete i tu postoji promjena u centralnom impulsu rotacije unutar Zemlje.

Mijenjate se kroz nov model čiste frekvencije koji se pojavljuje. Ovaj dizajn je protkan iz cenralnog pulsa u vaše srčane ćelije.

Ovaj razvijeni model će snažno uticati na vas, povećavajući vašu sposobnost da se prilagodite svom jedinstvenom svijetom aspektu, koji postoji unutar sfere srčanih ćelija.

Vaše srčane ćelije su multidimenzionalne i u potpunosti će reagovati na ove emanacije Boga koje teku ka našoj zemlji.

Kada odlučite, proći ćete kroz metamorfni proces redizajniranja mulitidimenzionalnog potencijala vašeg srca, aktiviranjem komora koje postoje na multidimenzionalnom nivou u vašem srcu.

Vi ste bili u dubokom i kontinuiranom procesu “ne znanja“ tokom proteklih mjeseci, a sada kao da sunčevi zraci osvjetljavaju vaš put. Vi ste u stanju da se krećete kao svjesna zajednica, kao zrak svjetlosti, poput baklje.

Kroz ovo novogodišnje svanuće, vaši potencijali za ponovno povezivanje sa jasnoćom, istinom i prisjećanjem vaše lične suštine se odvijaju kroz sunčeve zrake.

Izvor: webtribune.rs

loading...
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: