Objavljeno: 06.01.2019 u 19:44 | Zanimljivosti | Komentara:

ČUDO U CRKVI: Bog iscijelio ženu od cerebralne paralize

Biblijski stih iz Mateja 18,20 ”Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima”, je postao stvaran u životu Marlene Klepees koja je iskusila Božje čudo na vlastitoj koži.

Dok su ostala djeca uživala u prekrasnim trenucima djetinjstva, Marlene Klepees se odmah morala suočiti s teškim mukama. Kada je rođena, težila je manje od jednog kilograma te je razvila cerebralnu paralizu, oboljenje koji ju je činilo nepokretnom.

Jednom prilikom je pastor, zajedno s drugim članovima crkve molio za djevojku da je Bog iscijeli od cerebralne paralize. I upravo to se dogodilo! Cerebralna paraliza ju je napustila zbog predivnog Boga koji joj je iskazao milost.

Izvor: novizivot.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: