Objavljeno: 23.09.2017 u 12:01 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Čovjek je na prozoru zapuštene kuće vidio blijedu i mršavu djevojčicu. Kada je pozvao policiju, otkrili su nešto što nikada neće zaboraviti dok su živi

Policajac Mark Holster sa Floride nikada neće zaboraviti poziv koji je dobio 13. juna 2005. godine. Jedan čovjek je prijavio da je video misterioznu blijedu djevojčicu na prozoru komšijske kuće.

zatvorena-djevojcica (1)

U oronuloj kući su živjeli ljudi prethodne 3 godine, ali nije bilo tragova djece, u dvorištu ili bilo gdje drugdje. Komšija se uplašio da neko zlostavlja dijete, pa je policajac pohitao da istraži.

Holste je zakucao na vrata, ali ništa nije moglo da ga pripremi na ono što je zatekao! Životinjski izmet svuda po podu, stara sažvakana hrana, smeće, paučina i hiljade bubašvaba. Najgore od svega bilo je dijete koje je zatekao unutra!

zatvorena-djevojcica (2)

Šestogodišnja djevojčica, polu izgladnjela, nosila je samo prljavu pelenu bila je okružena smećem.

“Kada sam ušao u kuću, djevojčica je širom otvorila oči. Zinula je i puzala je u stranu kao kraba, od ugla do ugla, privukla je koljena svojoj bradi i stavila ruke oko njih. Onda je ispuštala čudne zvukove” – izjavio je potreseni policajac

Stepney 1934

Zvala se Danijel. Odmah je odvedena u bolnicu u užasnom stanju. Njeni govorni maniri bili su kao kod šestomjesečne bebe. Danijelina majka bila je poslata u zatvor na 26 sati, osuđena je na 2 godine kućnog zatvora i 3 godine uslovne. Danijel joj je oduzeta.

Danijel koja je cijeli svoj život bila usamljena , konačno je pronašla malo sreće!

zatvorena-djevojcica (4)

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: