Objavljeno: 06.06.2018 u 12:26 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Čekao je da mu se žena porodi, pa otkrio ljekaru da je tu i zbog DRUGE TRUDNICE: Rasplet NIKO nije očekivao

Avgusta 2016. godine, Kejti iz Kalifornije je bila spremna da konačno na svijet donese svoju kćerku. Sa porodicom je došla u bolnicu dan prije carskog reza i nervozno je čekala trenutak porođaja.

sestre-porodjaj (1)

Kejlina sestra Kori takođe je u to vrijeme bila pred porođajem, ali je njen carski rez zakazan kasnije. Kori i njen suprug Trevis krenuli su, naravno, sa Kejti, kako bi prisustvovali događaju i usput ga slikali i snimili.

Međutim, taman kada je počeo Kejti carski rez, dogodilo se najmanje očekivano – i Kori je osjetila trudove.

sestre-porodjaj (2)

Ljekar je riješio da se prvo pozabavi Korinim slučajem, ali ispostavilo se da će i Kejti morati odmah na carski rez, te je tak krenula sumanuta jurnjava ljekara, sestara i samog Trevisa niz hodnike kako bi obilazio i ženu i svastiku.

sestre-porodjaj (3)

Travis nije mogao da vjeruje šta mu se događa, a ljekari i sestre koji su se pojavljivali iz operacione sale takođe su odmahivali glavom u nevjerici, dodajući da u karijeri nisu doživjeli ništa slično.

Na kraju, braća po tetki Rajat i Indi rođeni su sa svega 15 minuta razlike, ili što bi rekao ljekar “kao blizanci”.

sestre-porodjaj (4)

Snimak koji je Travis napravio u bolnici istog momenta postao je viralan, a Rajat i Indi danas su zvijezde sa sopstvenim Jutjub kanalom i Instagram nalogom i prati ih oko 40.000 ljudi.

sestre-porodjaj (5)

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: