Objavljeno: 11.05.2017 u 7:54 | Music, Showtime, Zanimljivosti | Komentara:

BRAVO: Ovo je najobrazovaniji pjevač na estradi, završio DVA DRŽAVNA FAKULTETA!

Novi – stari zet folkera Džeja Ramadanovskog, pjevač Adil Maksutović, postao je pravnik. Muzičar je Pravni fakultet upisao 2013. i završio ga u roku. Prethodno je već imao diplomu jednog fakulteta.

adil

- Adil je završio Kriminalističku akademiju, poslije toga Pravni fakultet i vjerovali ili ne 2015. godine i master prava – kaže za Kurir Adilov blizak prijatelj.

Pjevač se nije javljao na naše pozive, ali je u emisiji „Iz profila“ pričao o svom školovanju.

- Poslije gimnazije sam upisao nešto na šta se mali broj ljudi odluči – elektrotehniku. Bio sam na budžetu. Međutim, nije me to zanimalo. Moji roditelji su htjeli da me izbace iz kuće kad sam im to rekao. Ali ja sam furao svoj fazon, pjevao sam, ali dio mene je bio neostvaren. Onda sam upisao Mašinski fakultet. Ali cvrc, ni to ne ide. E, onda sam, da niko ne zna, upisao kriminalističku, pa prava, i to sam hvala bogu i završio – ispričao je Adil Maksutović.

Izvor: Kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: