Objavljeno: 27.07.2015 u 8:12 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

BOJA OČIJU otkriva kakav je u KREVETU!

Ne kaže se bez razloga da su oči ogledalo duše. One nam zaista mogu otkriti nečiji karakter. Zato bi bilo mudro da idući put kad se zaljubiš odmah u startu zapaziš boju njegovih očiju.

Foto: freeimages.com Recep Tiryaki/Vaughan Willis/gökçe özaslan

Foto: freeimages.com Recep Tiryaki/Vaughan Willis/gökçe özaslan

Smeđe boje su uvjerljivo najčešće, slijede plave, a najrjeđe su zelene. Otkrij što znači pojedina boja.

SMEĐE OČI

Frajeri sa smeđim očima smatraju se nježnima, odanima i pouzdanima. Puni su samopouzdanja i odlučni u namjeri da ispune ciljeve koje si zadaju.

Riječ je o zabavnim i spontanim dečkima, otvorene prirode i nestašnog karaktera. Pravi su avanturisti koji uživaju u životu.

Ono što je zanimljivo, smeđooki dečki velike su spavalice i nikako nisu ranojutarnji tipovi.

PLAVE OČI

Mirne su prirode pa će se ovi dečki uvijek truditi izbjeći nepotrebnu nevolju. Izrazito su smirene osobe, ali su zato u ljubavi posebno strastveni. Često ćete ih uhvatiti u razmišljanju o životu ili planiraju… Ništa ne prepuštaju slučaju.

Uživaju u flertu i bezuvjetno će se truditi oko djevojke koja osvoji njihovo srce.

ZELENE OČI

Dečki s zelenim očima izrazito su rijetki pa ne čudi što ih se povezuje s tajanstvenošću. Pravi su ljubavnici i najčešće odlično raspoloženi. Maštoviti su i uvijek spremni za akciju, ali nisu osobe u koje se treba pouzdati. Često mijenjaju svoje planove, a da druge o tome niti ne obavijeste. Ipak, s ovim frajerima nikad ti neće biti dosadno, a svaki izlazak pretvorit će se u neizvjesnu avanturu.

Izvor: www.cool.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: