Objavljeno: 24.05.2018 u 20:24 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Bila je manekenka i živela ČIST GLAMUR, pred njenom ljepotom su ostajali bez daha, a umrla je na tako MUČAN način

Za vrijeme Drugog svjetskog rata, radila je u brodogradilištu, potom je postala jedna od najtraženijih manekenki, da bi potom rodila djecu i postala domaćica.

Rebeka je umrla u najstrašnijim mukama

Rebeka je umrla u najstrašnijim mukama

Svi su ostajali bez daha pred ljepotom nevjerovatne Rebeke Zini, koja je četrdesetih godina prošlog vijeka u Americi, ali i šire, važila za simbol uspješne žene. Život joj je bio glamurozan, a smrt zastrašujuća.

Međutim, 2010. godine, Rebeka je oboljela od demencije i dijabetesa. Njena kćerka Pamela smestila ju je u dom za stara lica u saveznoj američkoj državi Džordžiji. Ćerka je redovno posjećivala Rebeku, a onda je primjetila da Rebeka stalno ima nekakav osip na koži koji nikako da se povuče.

Rebeka u mladosti

Rebeka u mladosti

Tačnije, ne samo da se nije povlačio, već se širio po cijelom Rebekinom tijelu.

Djeca su nesrećnu ženu vodila i kod ljekara van doma u kome se nalazila i ljekari su prepisivali i zahtjevali lijekove, međutim, kako je kasnije pokazala istraga, osoblje staračkog doma nije ni prstom mrdnulo da Rebeki obezbedi adekvatno liječenje.

Tako je Rebeka, ispostavilo se, godinama bila u krastama i ranama. Umrla je 2015. godine, u 93. godini, u užasnoj agoniji i bolovima. Uzrok je bila šuga.

Porodica je objavila uznemirujuće fotografije nastale pred kraj njenoh života

Porodica je objavila uznemirujuće fotografije nastale pred kraj njenoh života

Autopsija je pokazala da je u vrijeme Rebekine smrti na stotine hiljada parazita živjelo na njenom tijelu.

- Nakon što sam pregledao dokumentaciju, mogu samo da kažem da uopšte nije preterivanje reći da su je paraziti živu pojeli – kaže patolog i forenzičar Kris Speri.

Njena djeca kažu da su se žalila i ministarstvu zdravlja, a istraga je pokazala da je iz Ministarstva juna 2015. godine zaista stiglo uputstvo kako liječiti šugu. Zaposleni su taj mejl ignorisali i vrlo brzo Rebeka je preminula u najgorim mukama.

- Ne razumijem kako je ijedno ljudsko biće moglo da dozvoli da drugo biće tako pati, a ima načina da mu pomogne – kaže Majk Prijeto, advokat Rebekine djece koja su tužila ovu ustanovu. Ipak, činjenica da im je majka patila i umirala u tako neljudskim uslovima neće moći da se naplati ni na koji način.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: