Objavljeno: 14.11.2017 u 14:25 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

BILA JE DEBELA I MUŽ JU JE POČEO VARATI! Kada je saznala za to, osvetila mu se, DA SE NEĆE ZADUGO NEĆE OPORAVITI.

Dvadesepetogodišnja Lisseth Exposio bila je nekoliko godina u braku sa suprugom Jose (29). Iako su imali lijep i sretan brak, ona je saznala kako je suprug vara.

Lisseth (1)

Kada mu je rekla da želi objašnjenje na cjelokupnu situaciju, on joj je rekao kako nema šta za reći, osim da je to i zalužila, obzirom da je prestala voditi računa o svom izgledu. Rekao joj je kako je debela i da je zapravo ona glavni uzrok zbog kojeg je i prevarena.

Lisseth je bila povrijeđena, toliko izgovorenih riječi nije mogla podnijeti.

Kada se sve to desilo ona jeste imala višak kilograma, i izgledala je kao na sljedećoj slici:

Lisseth (2)

Počeo ju je vrijeđati, govoriti kako ga više ne privlači, a ona je na svaku njegovu riječ prešutila i postajala sve više očajna.

Tada je poželjela samo jednu stvar, a to je da se osveti svom bivšem suprugu.

Počela je da posvećuje sebi najviše pažnje i da gubi kilograme. Svakodnevno je vježbala, bila fizički više aktivna i pazila kakvu hranu unosi u svoj organizma.

Potpuno se promijenila, a osim toga i psihički se osjećala bolje.

Evo kako onda danas izgleda:

Lisseth (3)

Jose kada ju je ugledao nije mogao vjerovati kakvu transformaciju je uradila. Međutim, ona se nije željele ponovo sa njim pomiritim nego samo da mu se osveti.

Ova priča je dokaz da nikada ne trebamo da padnemo u depresiju, šta god da nam kažu drugi ljudi, nego da samo postanemo još jači!

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: