Objavljeno: 27.12.2018 u 20:58 | Zanimljivosti | Komentara:

BABA VANGA PREDVIDJELA ŠTA NAS ČEKA NAREDNE GODINE: Stiže nam NEVIĐENA KATASTROFA, svijet u panici!

Slijepa proročica, Baba Vanga koja je do sada predvidjela i 11. septembar, uspon Islamske države, Brexit, kao i cunami 2004. godine, sada je najavila neka zanimljiva predviđanja i za 2019. godine.

baba-vanga

Kako je predvidjela, neko će pokušati ubiti ruskog predsjednika Vladimira Putina, i to će biti neko vjerojatno iz njegova osiguranja, dok će američki predsjednik Donald Trump izgubiti sluh od tajanstvene bolesti.

Baba Vanga je prorekla i kako će veliki potres u kombinaciji s cunamijem doslovno „izbrisati“ dijelove Azije, a evropska ekonomija suočit će se s velikom finansijskom krizom.

U svojim predviđanjima navela je i kako bi Rusiju mogao pogoditi ogromni meteorit.

Vanga tvrdi i da će neko iz Trumpove porodice stradati u saobaćajnoj nesreći. Dijelovi Azije već su i u 2017. stradali od razornih potresa i cunamija.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: