Objavljeno: 16.05.2018 u 12:10 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Anastasija (17) je na maturu došla u ČISTOM SKANDALU, i to sa roditeljima: A onda je majka otkrila GDJE je djevojčica otišla poslije mature

Anastasija (17) je frapirala nastavnike ali i cijeli grad kada se pojavila u skandaloznoj maturskoj haljini. Njena slika uskoro je obišla svijet, a njena majka u kombinaciji ne vidi ništa pogrešno.

ruskinja-matura (3)

Prije par godina, internet je gorjeo zbog maturantkinje iz Ukrajine. Radilo se o Anastasiji Fomenko iz Pavlograda koja je na maturu došla u čistom skandalu od haljine.

Ono što je mnoge začudilo je to što njeni roditelji mrtvi-hladni stoje pored nje, i u njenoj haljini ne vide ništa čudno.

Njena majka, Olena Fomenko, po zanimanju učiteljica, lavovski je branila izbor svoje kćerke.

ruskinja-matura (1)

- Ona je poslije mature produžila na kolače i sok i otišla kući, a nije sa ostalima išla u kafane da puši i pije – tvrdila je tada Olena.

A sve i da je to istina, teško da to opravdava činjenicu da je djevojčica od 17 godina došla na maturu u se*si donjem vešu i čipkastoj providnoj haljini.

ruskinja-matura (2)

Snimak je u tren oka obišao svijet, a komentari su na našim prostorima uglavnom bili da “i naše maturantkinje izgledaju ovako”. Teško da bismo se složili sa tim, a vi?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: