Objavljeno: 17.11.2017 u 22:50 | Zanimljivosti | Komentara:

Ako se često budite u isto vrijeme, to nije slučajno! Evo šta to govori o vama…

Neki od nas ustaju rano, neki opet kasnije. Znate li da vrijeme vašeg ustajanja može otkriti neke stvari o vama?

sat

4 ili 5

Ako ustajete u 4 ili 5 to znači da jednostavno želite imati više vremena i ne želite da zakasnite negdje. Imate dosta toga uraditi i zato vam je bolje ustati ovako rano. Organizovani ste i imate planirane aktivnosti.

6 ili 7

Ukoliko ustajete u ovom periodu to znači da ste vrlo disciplinovana osoba koja osim klasičnih obaveza, u toku dana želi naći vremena i za opuštanje.

8 ili 9

Vi niste baš organizovana osoba i ne možete ustati baš rano. Obično ste posvećeni poslu, ali trebate pronaći vremena i za druge aktivnosti.

10 ili 11

Ako ustajete u ovo vrijeme, to znači da ste obično duže budni noću. Pored toga, vrlo ste kreativne osobe.

Ustajanje oko 12 ili čak kasnije

Ovo baš i nije uredu, zar ne? Ovo obično rade osobe koje kasno izlaze naveče ili rade treće smjene. Ipak, nećete biti odmorniji ako spavate iza 12 sati. Regulišite to.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: