Objavljeno: 25.04.2018 u 13:08 | Video, Zabava | Komentara:

Zgodna i nezgodna: Francuska novinarka sama rastjerala navijače Barcelone (VIDEO)

Sretnete li je u Rusiji, zaobiđite ovu francusku reporterku u širokom luku u trenucima dok radi.

novinarka

Nije se novinarima nimalo lako javljati gledateljima iz gomile, pogotovo ne ako ste atraktivna dama okružena nogometnim navijačima. Mnoge su reporterke do danas u takvim okolnostima doživjele neugodnosti, ali ne i Marina Lorenzo, koja je u subotu u Madridu ispred stadiona Wanda Metropolitano bez ičije pomoći rastjerala navijače Barcelone uoči finalne utakmice Kup Kralja protiv Seville.

Trpjela je francuska novinarka neko vrijeme uz osmijeh upadice raspoloženih (i vjerojatno pripitih) navijača katalonskog kluba, ali im i pokazala svoju tamniju stranu jednom nakon što je izgubila strpljenje.

Dio ih je rastjerala podignutim glasom, dio mrkim pogledom, pa u miru dovršila zadatak na koji su je poslali urednici Canalka +. Prijateljski savjet? Zaobiđite je sretnete li je možda u Rusiji, barem dok se nalazi ispred kamera.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: