Objavljeno: 23.02.2018 u 13:43 | Video, Zabava | Komentara:

ZA NEVJERICU: Na farmi izašla napolje usred noći i zatekla nevjerovatan prizor (VIDEO)

Kali Šenkar se jedne večeri prije tri nedelje vratila kući, na svoju farmu u Misuriju, gdje je zatekla urnebesan prizor. Njen 5-godišnji i jednooki poni Kriket stajao je mirno pored ograde, a na njegovim leđima stajao je maleni komšijski pas.

pas-poni

On se ušuljao u dvorište i naprosto skočio Kriketu na leđa, a kad je poni krenuo u lagani kas, pas je ostao da sjedi na njegovim leđima mrtav hladan.

Inače, riječ je o korgiju, vrsti koja ima puno energije i prilično je zaigrana. Kali je, srećom, snimila prizor.

- Bila sam zaprepašćena. Kao prvo, nisam imala pojma da pas može da jaše, a kao drugo, da mu je Kriket to uopšte dozvolio – rekla je Kali za The Dodo. Video je objavila na Fejsbuku i tamo je pogledan više od 6 miliona puta, prenosi telegram.hr.

Ali ubrzo su se pojavili komentari da maleni korgi nije mogao sam da skoči na ponija i da ga je sigurno Kali stavila gore. Gospođa ni sama nije znala kako je pas dospjeo na Kriketova leđa, ali je prošlog utorka ipak dobila odgovor.

Bila je u kući i šminkala se kad je čula nekakav žamor. Pogledala je kroz prozor i opet vidjela psa na Kriketovim leđima.

Istrčala je iz kuće kako bi sve snimila mobilnim telefonom, ali je za to vrijeme korgi sišao sa ponija. Kali se nije tako lako predala pa je nastavila da se kreće u njihovoj blizini. I nije dugo trebalo da pas opet počne da trčka oko ponija, pokušavajući ponovno da skoči na njega. Nakon nekoliko pokušaja je uspjeo, a Kali je vidio objavila na Jutjubu.

- Slutila sam otprilike kako mu to je uspjelo, a to je bilo prilično kul da se vidi. Kao i to da se Kriket zapravo igrao sa njim – rekla je.

Kali i njen suprug Bob ponija su nabavili prije otprilike godinu dana, kad je bio neuhranjen i platili su ga 80 dolara. Kali se odmah zaljubila u njega i od tad je sa njima, prenosi “Telegram.hr”.

Oko je izgubio prije otprilike sedam mjeseci u jednoj nesreći. Korgi živi sa jednom porodicom na imanju udaljenom oko kilometar i po od njih, ali se slobodno kreće pa često svraća na igranje i sa Kalinim čivavama, Takom i Redom.

Izvor: telegram.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: