Objavljeno: 07.08.2016 u 20:00 | Video, Zabava | Komentara:

URNEBES NA HRVATSKOJ SVADBI: Kum se kod matičara srušio, u crkvi zaspao (VIDEO)

Ovih se dana društvenim mrežama ponovo počela dijeliti jedna od najbizarnijih snimaka ikad nastalih na ovim prostorima. Snimljena je 90-ih godina, a na YouTubeu se pojavila 2009. godine…

kum-vjencanje

Vjenčanjima se na ovim prostorima uvijek pridodavala posebna važnost. Iako su to na kraju obično bile, kako je to ispjevao jedan kantautor, parade pijanstva i kiča, ljudi za njih još uvijek podižu velike kredite i uglavnom su spremni na svakojake ludosti kako bi impresionirali svoje bližnje.

No, među svim tim običajima, jedno je vjenčanje ostalo upisano u legendu. ‘Pir u Solinu’ na YouTubeu se pojavio još 2009. godine i otad ga je vidjelo više od 700 tisuća ljudi. Postoje dakle vrlo dobre šanse da ste i vi već vidjeli snimku zbog koje mlada, poprilično smo sigurni, žali i danas.

Ne samo da je kum njenog tada budućeg supruga bio potpuno pijan, on se na kraju ceremonije kod matičara uspio srušiti. Nakon toga je i mladoženju i mladu izljubio u usta, a onda je, kao što ćete vidjeti i sami, u crkvi jednostavno zaspao. Dva agresivna poljupca mladog bračnog para bolje da uopće ne komentiramo.

Sve u svemu, kada pogledate snimku, biti će vam jasno zašto se opet počela širiti internetskim prostranstvima.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: