Objavljeno: 10.01.2017 u 13:31 | Video, Zabava | Komentara:

Toliko je pomahnitao kada je ugledao ženu s drugim da se i policija držala sa strane (VIDEO)

Teško se pomiriti s time da vas je voljena osoba zamijenila drugom, ali i ostati posve hladan kada se nađete oči u oči sa suparnikom.

ljuti-meksikanac

Tako je srdžba obuzela i ovog gospodina, čija je nezavidna privatna situacija postala predmetom razgovora na čitavom nizu južnoameričkih portala.

Od bijesa je po zaključanom automobilu tukao i rukama i nogama, uz psovke pozivao rivala da se suoče, te od prijatelja tražio da mu donesu bilo što pomoću čega bi mogao provaliti u vozilo.

Snimka je ujedno posvjedočila i tome da niti policajcima nije bilo baš svejedno, ali nije otkrila kako je incident završio, je li se muškarac naposljetku sam sklonio ili je ipak bilo potrebe za intervencijom. Nastala je negdje u Meksiku, a unatrag dva dana ju je pogledalo preko dva milijuna ljudi.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: