Objavljeno: 13.10.2017 u 19:37 | Video, Zabava | Komentara:

PUSTIO VJETAR I PRINUDNO SPUSTIO AVION! Putnicima pozlilo od SMRADA, reagovala HITNA pomoć (VIDEO)

Jedan od putnika aviona američke komanije pustio je vjetar i napravio pravi haos. Putnicima je pozlilo te su svi morali pod hitno da se evakuišu iz aviona.

mladic-povraca

Strani mediji javljaju da je avion sletio na međunarodni aerodrom “Raleigh-Durham” u Karolini u nedelju popodne kada je incident i prijavljen. Putnici su se žalili na glavobolju i mučninu pa su morali odmah da se iskrcaju iz aviona kako bi ih hitna pomoć pregledala.

Vlasti su istražile incident i otkrile da je jedan od putnika “pustio goluba”. Kasnije, zvanični ljekari su saopštili da je ovdje zapravo riječ o “medicinskom problemu” te otuda tako jak neprijatan miris.

Uprkos naporu nadležnih, niko od putnika nije htio da prizna da je pustio vetar, te krivcu ometanja reda leta niko nije uspjeo da uđe u trag.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: