Objavljeno: 10.05.2018 u 11:14 | Video, Zabava | Komentara:

PROBUDIO SE IZ KOME POSLIJE 10 GODINA: Dočekali ga ljekari i najbolji prijatelj, a pravi ŠOK je doživio kada je shvatio OVO!

Tom Mabe ima problem sa alkoholom, a njegov prijatelj je primjetio taj problem i riješio nešto da poduzme povodom toga.

koma

Kada je Rej 2013. godine dobio petu kaznu za vožnju i završio na triježnjenju, Tom mu je priredio nešto što ga je natjeralo da se zamisli.

Kada se pijani drugar probudio, sestra ga je obavijestila da će “doktor” uskoro doći da ga posjeti, a prvo zaprepašćenje će doživjeti kada od njega sazna da se probudio u 2023. godini, deset godina nakon što je hospitalizovan.

“Prije mnogo vremena vi ste riješili da vozite automobil u pijanom stanju i došlo je do nesreće. Sve ove godine ste bili ovdje, u komi. Nesreća se dogodila 2013. godine, a sada je 2023. godina”, objašnjavao mu je “doktor”, dok je pacijent bio vidno zbunjen.

Rej je privo pitao za kćerku, pa je dokazao da brine o svojoj porodici, a pogledajte njegovu reakciju kada je vidio da je sve laž.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: