Objavljeno: 07.07.2017 u 16:40 | Video, Zabava | Komentara:

Pogledajte šta rade žene, a šta muškarci kada idu u WC da obavljaju nuždu. Kraj će vas posebno ostaviti bez riječi (VIDEO)

Koje su razlike u obavljanju nuždi muškaraca i žena? Muškarci i žene ne samo da se u mnogome razlikuju po fizičkom izgledu, već imaju i prilično drugačije navike i ‘rituale’.

zena-wc

Veliki broj muškaraca nakon obavljanja male nužde želi što prije pobjeći iz WC-a, te tako ‘zaborave’ da urade jednu veoma važnu stvar – da operu ruke! S druge strane žene su u većini slučajeva poznate kao velike čistunke i njihov odlazak u WC je jedan sasvim kompleksan proces.

Sljedeći video dolazi nam iz Japana a prikazuje razliku između muškaraca i žena prilikom korištenja WC-a. Sigurni smo da ćete se dobro nasmijati…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: