Objavljeno: 07.08.2016 u 12:20 | Video, Zabava | Komentara:

OVO JE KLIP GODINE: Ove bakice zajedno imaju 233 godine i prvi put PROBAJU KANABIS

Tri bake iz Velike Britanije su u osmoj deceniji odlučile da odu u Amsterdam i probaju kanabis, jer su od mladih čule da je to sada popularno. Međutim, najsmješnija stvar u cijeloj priči je to što su dame odlučile da sve to urade pred televizijskim kamerama.

Bake-prvi-put-probale-marihuanu-620x350

Triš (82), Margot (73) i Dafne (78) koje zajedno imaju 233 godine, priznaju da su bile “malo preplašene”.

Nikada nisam probala kanabis. Kada sam bila mlada, mislila sam da to samo kriminalci rade. Čitala sam da je to danas popularno skoro koliko i cigare. Želim da vidim o čemu se radi. Mislim da je to zabavno, a ja vjerujem da nikada nisi previše star da probaš nešto novo – objasnila je Margot svoju odluku da se upusti u ovaj eksperiment.

Čula sam da kanabis djeluje na mozak gore nego cigare i da vodi ka jačim drogama – rekla je Dafne.

Kanbis su probale prvi put pred kamerama televizije “Kanal 4″ u dokumentarcu “Bakin vodič za moderan svijet”. Pored cigare, bakice su probale i kolač sa kanabisom za koje su rekle da podsjeća na onaj sa đumbirom.

Kako je sve to izgledalo i kakav su zaključak izvukle, saznajte u nastavku.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: