Objavljeno: 14.09.2014 u 17:42 | Video, Zabava | Komentara:

OVO JE I NAS ZABOLJELO: Najgori padovi manekenki sa piste

Velike probleme modelima često su znali da naprave maštoviti i nenosivi komadi odjeće, neobične piste, ali u većini slučajeva bile su to cipele s najvišim mogućim petama.

padovi-manekenki

Vjerujemo da je ovo zaista najduži pad ikada. Čim je zakoračila na pistu bilo je jasno da nešto nije u redu. a kada se manekenka vraćala u garderobu, zbog štikli je počela da gubi ravnotežu i pala. Odmah se pojavio džentlmen iz publike koji je pomogao mladoj manekenki.

Tokom revije Ekaterine Kukareve jedna od manekenki izgubila je ravnotežu dok su ostale njene koleginice samo nastavile da hodaju kao da ništa nije bilo.

Na proslavi 15 godina postojanja brenda “Hippy Garden” djevojka je od samog izlaska nestabilno hodala u dugoj haljini da bi ubrzo pala, a haljina joj je skliznula i otkrila grudi.

Bez obzira na sve probleme koje je imala na putu s piste, ova manekenka nije odustala i do kraja je uspjela da prošeta pistom.

Poprilično gadan pad. Manekenka je reviju završila s jednom štiklom u ruci.

Manekenka koja je upala u rupu na modnoj pisti. Od hoda je odustala.

Saplela se o haljinu pa sjela u krilo osobi u publici.

Ovdje čak nisu ni bile u pitanju pete. Manekenka je jednostavno ‘odletjela’ u bazen.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: