Objavljeno: 16.09.2017 u 13:06 | Zabava | Komentara:

OSVETA JEDNE ZAGREPČANKE: Ne samo što je stao preko crte, nego joj je i blokirao vrata, njena reakcija je maestralna

U gradu u kojem ima barem triput više automobila nego što ih prometnice i parkirališta mogu ‘progutati’, nije rijetkost da ljudi u Zagrebu stanu kako god znaju i umiju. No ovo nije takav slučaj.

parking-zagreb

Ovo je primjer čistog bezobrazluka. U podzemnoj garaži, gdje su parkirna mjesta jasno označena, bahati vozač je ne samo “zagazio” na susjedno mjesto nego pritom i zablokirao vrata s vozačeve strane.

Zagrepčanka si je dala truda, fotografirala automobile i ostavila mu dokaz njegove vještine na zadnjem staklu uz poruku “Parkiram kao kreten”.

Sve je naravno objavljeno u grupi “Weee! Parkirao sam kao idiot” u kojoj se svakodnevno objavljuju fotografije sličnih majstora.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: