Objavljeno: 22.02.2018 u 13:54 | Zabava | Komentara:

On traži lijepu i strasnu djevojku: Ali kada vidite ŠTA TO NJEŽNO NUDI, shvatićete zašto je ovaj oglas OBIŠAO BALKAN

Kada prave ljubavi oko vas nema na vidiku, nema druge nego da se okrenete oglasima – u novinama i na društvenim mrežama.

oglas-doktor (1)

Ovaj gospodin odabrao je prvi način, a njegov oglas doveo je ljude do suza, ali od smijeha. Akademski obrazovan muškarac posebno je istakao da je “nježno bogat”. Ali tu nije kraj njegovim konstrukcijama koje ljude dovode do glavobolje.

Ovakva, nježno bogata prilika za sebe traži lijepu i strasnu djevojku. Pored ta dva kvaliteta, on bi volio i da djevojka želi da se bogato uda iz ljubavi.

oglas-doktor (2)

Ne znamo za vas, ali nama se čini kao da je u oglas pokušao da po svaku cijenu ubaci što više pojmova kojima se služimo kada govorimo o braku.

Ono što je sigurno je da je jednim udarcem ubio dvije muve – ne samo da je pokrio štampane medije, već se njegova potraga za lijepom, strasnom djevojkom, proširila i na društvene mreže, pa je jednim oglasom zapravo pokrio praktično cijeli Balkan. I uvjereni smo da će naći svoju srodnu dušu – na kraju krajeva, njegov opis je toliko rastegljiv da se svaka djevojka može pronaći u njemu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: