Objavljeno: 06.01.2018 u 19:31 | Zabava | Komentara:

Oglas za dadilju ismijan na internetu. Evo što sve traže i za koju plaću

Jedan oglas za dadilju objavljen na oglasnoj ploči u australskom Sydneyu privukao je pozornost zbog cijelog popisa zadataka i neprikladnog honorara.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

“Mi smo obitelj iz Balmaina i tražimo dadilju za djecu nakon škole (25 australskih dolara po satu) s početkom u 2018. godini”, stoji u oglasu. Navodi se da su termini za brigu o djeci od 14.45 do 18.15 sati ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom, a da su djeca stara osam i četiri godine.

Od buduće dadilje očekuje se da pokupi djecu iz škole i vrtića pa mora imati vlastiti automobil i vozačku dozvolu. Osim dobre osobnosti, od dadilje se očekuje izvrsnost u engleskom jeziku jer, kako se navodi u oglasu, očekuje se da starijem djetetu pomaže u pravopisu i sa zadaćom.

“Ostale dužnosti uključuju pripremu večere za djecu, kao i užine za školu, šetnju našeg psa, kao i manje kućanske poslove poput slaganja odjeće”, stoji u oglasu, prenosi News.com.au.

Ističu da bi im odgovarao student ili netko tko ima par slobodnih sati, a osoba mora imati sve potrebne certifikate o čuvanju djece i pružanju prve pomoći.

Oglas je postao hit na društvenim mrežama, a prvi komentar napisan je već na oglasu. Netko im je kemijskom olovkom napisao: “Ne tražite mnogo za 25 dolara po satu, zar ne?”

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: