Objavljeno: 25.07.2017 u 10:20 | Video, Zabava | Komentara:

Odvezao je prostitutku u šumu, a onda su počeli voditi ljubav na zadnjem sjedištu. Par sekudni kasnije DEBELO SE POKAJAO! (VIDEO)

Odmah u startu reći ćemo vam da ne znamo odakle tačno stiže ovaj video snimak, no sudeći po njegovom sadržaju, poprilično smo sigurni da dolazi negdje iz Rusije.

Naime, svi znaju da su najčešće lokacije za ‘intimna druženja’ hoteli i automobili. Oni koji to žele ‘obaviti na brzaka’ (ili nemaju novca za hotel) u više slučajeva odabrati će vlastiti automobil. No, naravno za to je potrebno naći i dobru lokaciju, skrivenu od radoznalih očiju.

Par iz narednog videa je to i uradio. Našli su zabačeno mjesto, parkirali automobil i krenuli u ‘akciju’. No onda su se suočili sa jednim novim problemom…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: