Objavljeno: 20.09.2017 u 10:46 | Video, Zabava | Komentara:

NEKI NOVI HULIGANI: Baba uletila na teren i napravila prekid, a onda je nastao ŠOU! (VIDEO)

Urnebesne scene dolaze s jedne niželigaške utakmice iz mjesta Bakić kod Slatine!

baba-fudbal

Utrčavanje na teren, prijetnje sudcu, treneru i igračima, izbacivanje s terena, pokušaj ponovnog ulaska… huligani opet ne miruju. A sada malo iznenađenje – za sve ovo je kriva jedna bakica u godinama, po našoj slobodnoj procjeni od nekih 80-ak godina. Da, dobro ste pročitali!

Stvar je otišla toliko daleko da je sudac nakratko morao prekinuti utakmicu, a dužnosnici kluba pokušavali su je nekoliko puta izbaciti s terena i prostora gdje se ulazi u svlačionice. Nakon što je iscrpila sve huliganske metode, bakica se kao pokošena bacila pored ograde i pokušala odlgumiti srčani udar, ali nije joj prošlo.

Nismo sigurno što je ovu bakicu uopće natjeralo na dolazak na nogometnu utakmicu, a pogotovo na ovakav ispad. Cijeli dan je pekla rakiju i degustirala, netko od igrača joj nije isporučio na vrijeme drva za zimu, unuk nije u prvom sastavu seoske momčadi ili neki neriješeni odnosi iz prošlosti – možemo samo nagađati.

Pogledajte video… upravo zbog ovakvih stvari volimo tu i tamo otići na niželigaške utakmice!

Izvor: idesh.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: