Objavljeno: 21.02.2018 u 12:25 | Video, Zabava | Komentara:

NAJHRABRIJA BEBA U REGIONU: Dok odrasli padaju u nesvijest od straha, on VRIŠTI OD SMIJEHA kad mu vade krv

I dok prilikom vađenja krvi mnoga starija djeca, ali i odrasli, plaču i padaju u nesvijest od straha, jedan mali Beograđanin pokazao je šta znači biti hrabar. Umjesto suzama, on je na ubod iglom i vađenje krvi odreagovao smijehom i tako je ostavio utisak najhrabrije bebe koju smo ikada vidjeli.

beba

Dok ga tata drži u naručju, on je odlučno pružio ručicu doktorki koja mu je iglom ubola mali prstić i izvadila krv bez uobičajenog otimanja i nesnosnog plača. Na opšte oduševljenje njegovih roditelja i ljudi koji su se našli u ordinaciji, ovaj 6-mjesečni dasa nije nijednom napravio neku tužnu grimasu, niti je pustio suzu.

Mališan je sve vrijeme bio nasmijan i vedar i svaki put kada bi mu doktorka nešto rekla (u trenucima dok mu je uzimala krv) on bi se grohotom preslatko nasmijao, tako slatko da je svima nama bukvalno zasladio dan, a sigurni smo da će i vama.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: