Objavljeno: 12.02.2017 u 13:30 | Zabava | Komentara:

Možete li iz prve pronaći sve kamuflirane vojnike na slici? Nikome nije uspjelo!

Britanska vojska objavila je prije nekoliko dana na službenom profilu na Facebooku genijalnu fotografiju na kojoj se isprva ne vidi ništa do brunejske džungle.

vojnici-suma

Međutim, fotografija ne bilježi jedino ljepotu tamošnje prirode, već i kamuflirane pripadnike administrativne postrojbe Britanske kopnene vojske (Household Cavalry).

Vaša je zadaća da ih pokušate sve otkriti, dok je nama preostalo da vam napomenemo kako neće biti lako. U komentarima na Facebooku to nikome nije uspjelo iz prve, pa su administratori stranice u srijedu objavili novu sliku na kojoj su zaokružili sve svoje fantastično skrivene vojnike.

Zaigrajmo igru pošteno, najprije nam u komentarima napišite koliko ste ih pronašli, a tek zatim pogledajte točan odgovor.

t
a
č
a
n

o
d
g
o
v
o
r

g
l
a
s
i

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: