Objavljeno: 06.11.2017 u 20:18 | Zabava | Komentara:

Mali Dalmatinac je dao ovakav odgovor na testu iz matematike. Internet se valja od smijeha!

Jedan školarac, zahvaljujući maštovitom odgovoru datom na testu iz matematike, zapalio je društvene mreže. Na “Fejsbuk” stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” izazvao je mnogo komentara, svakome je izmamio osijmeh.

“Znaš li ti koliko je šest puta osam?”, bilo je pitanje postavljeno na testu, a učenik je odgovorio: “Da, znam.” Pored pitanja stoji i crveni smajli, koji predstavlja reakciju učitelja ili učiteljice, a još dragoceniji su reakcije na društvenim mrežama. Više od osam hiljada lajkova i 190 komentara.

odgovor

“A ne može mu asa dati, odgovorio je na pitanje i to pravilno”, “Kakvo pitanje, takav i odgovor”, Ja znam, a znaš li ti?”, oglašavali su se mnogi u komentarima. Bilo je i zaključaka da je pitanje nepravilno postavljeno, ali ovaj učenik svakako je uljepšao dan mnogima.

Izvor: http://zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: