Objavljeno: 10.12.2016 u 10:25 | Video, Zabava | Komentara:

Internet ima novu zabavu: Niko, ali baš niko ne može izgovoriti njegovo ime i prezime (VIDEO)

Mladić zahtjevnog imena i prezimena stiže iz nigerijske savezne države Edo u kojoj se govori etsako dijelektom.

nigerijac-ime

Ma koliko bili dobroga uha i spretnoga jezika, Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas nećete uspjeti izgovoriti. Barem to dosad nikome nije uspjelo, zbog čega je mladić, nadovno upravo takvog imena i prezimena, postao hit na društvenim mrežama.

Uvuvwevwevwe inače dolazi iz nigerijske savezne države Edo, a trenutno traje rasprava je li moguće da se doista tako zove.

Sami Nigerijci na društvenim mrežama navode da nije nevjerojatno jer se u saveznoj državi iz koje stiže govori i etsako dijelektom, toliko zahtjevnim da stvara goleme probleme i onima koji nisu iz tog kraja.

Drugi, pak, misle da je u pitanju nekakav skeč i da je mladić lokalni komičar, međutim zasad nema dokaza niti da je tome tako.

Bilo kako bilo, internetska publika je dobila novu zabavu, pa priči vrijedi dodati i to da se u međuvremenu pojavilo nekoliko videa koji se šale s Uvuvwevwevweom. Pogledajte u nastavku i njih.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: