Objavljeno: 26.06.2014 u 12:00 | Video, Zabava | Komentara:

Ima samo dvije godine, a flašu piva popije za minut! (VIDEO)

Sve je počelo kada je dječak imao 10 mjeseci i kada mu je otac dao malo vina kako bi prestao da plače. Roditeljima se sada to obilo o glavu i mališan vrišti ako mu roditelji ponude mlijeko ili neko bezalkoholno piće.

Umjesto mlijeka on cjevči pivo! Mališan iz Kine, Čeng Čeng, koji je star samo dvije godine, najmlađi je alkoholičar u toj zemlji. On je još kao beba, kada je imao 10 mjeseci probao vino, a sa nepunih 12 flašu piva.

Sve je počelo kada je dječak imao 10 mjeseci i kada mu je otac dao malo vina kako bi prestao da plače. Roditeljima se sada to obilo o glavu i Čeng vrišti ako mu roditelji ponude mlijeko ili neko bezalkoholno piće. Prije par dana je za samo minut vremena popio flašu piva.

Nevjerovatno, šta su roditelji dozvolili:

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: