Objavljeno: 16.12.2017 u 12:54 | Igre, Zabava | Komentara:

Samo rijetki mogu iz prve da pogode ŠTA je na ovoj slici: Svi misle da je tako OČIGLEDNO, ali se GRDNO VARAJU

Ponekad i najobičnije fotografije mogu da zbune čovjeka toliko da više nije siguran da li se radi o optičkoj iluziji i varki ili stvarnosti.

opticka-varka (1)

Upravo to se dogodilo s fotografijom koja je objavljena na Imguru i potpuno izludjela svijet. Naizgled obična fotografija pejzaža prikazuje neko rastinje, jezero i u pozadini brdo. Ili možda ne?

Pogledajte još jednom, malo pažljivije. U prvom planu se nalaze trava i jezero, zar ne? Ako ste i vi to pomislili, spadate u većinu korisnika interneta.

opticka-varka (2)

Pogledajte sad još jednom i vidjećete da se ne radi o jezeru. Ono što vam je na prvi pogled izgledalo kao zelena površina vode, zapravo je zid u sijenci.

Dobra fora, zar ne?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: