Objavljeno: 08.04.2017 u 18:06 | Video, Zabava | Komentara:

Htio je da kremom za sunčanje namaže zgodnu djevojku u bikiniju koja je sama ležala na plaži, ali kada se okrenula uslijedio je ŠOK!

Žene će uz pomoć svog neodoljivog šarma navesti svakog muškarca da uradi i najgluplje moguće stvari, a najtužnije u svemu tome je da muškarci na taj način dokazuju da je veoma lako manipulirati s njima, što ih čini perfektnim ‘plijenom’ za sljedeću smiješnu podvalu.

Brazilski Youtuber ‘David Mafra’ postavio je video u kojem glavnu ulogu igra jedna zgodna djevojka u bikiniju na plaži u Rio de Janierou. Naime, ona je od običnih prolaznika tražila da je namažu kremom, na što su oni naravno rado pristali. No kada se okrenula na leđa, imali su šta vidjeti…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: