Objavljeno: 06.07.2013 u 19:50 | Video, Zabava | Komentara:

HIT VIDEO: Pogledajte kako bebe bježe iz svojih krevetaca

bebe-bjeze-krevetacaBebe na nevjetovatno snalažljiv način bježe iz svojih krevetaca, pentraju se po preprekama ne bi li došili do slobode.

Bebe, kao ni odrasli ne vole da su u roptstvu, pa tako ne vole ni krevece, kapije i ogradice koje se koriste da bi mališani bili bezbjedni i na nevjerovatan način pronalaze način da izbjegnu “ropstvo”.

Na YouTubeu je postavljen kompilacija videa pod nazivom “Nemoguća misija”, na kojima se vide kako na nevjerovatno snalažljiv način bježe iz svojih krevetaca, pentraju se po preprekama ne bi li došili do slobode ili do braće ili sestara. Za njihove podvige potrebno je mnogo snalažljivosti i umijeća. Pogledajte kako neke od beba stižu do svoje slobode.

Jednogodišnja Mia tako u roze pidžami pentra se po ogradi i na nevjerovatan način došla do stepenica. Kada je završila svoju misiju sjela je na stepenicu, okrenula se kameri i zadovoljno se nasmiješila.

Braća blizanci, koji očigledno ne žele da budu razdvojeni i žele da se igraju zajedno. Jedan od braće primiče krevetac i uskače kod njega. Tako je našao lakši način da ponovo budu zajedno i da ne mora da se spušta, puže, pa ponovo penje u drugi krevetac.

Mali četrnaestomjesečni Konor nije htio da ostane u krevetcu, ali nije ni dozvolio da ga televizor omete u svojoj misiji. Dok je sve vrijeme gledao u televizor, on je veoma spretno zajahao ogradicu kreveta i veoma se graciozno spustio do poda i napokon je slobodan.

Izvor: Doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: