Objavljeno: 20.12.2016 u 12:05 | Video, Zabava | Komentara:

HIT O KOM BRUJI EKS JUGA: Neznanac OTEO voditeljki mikrofon i počelo je LUDILO! A ide UŽIVO (VIDEO)

Opšte je poznato da se reporteri susreću sa raznim nepredvidivim situacijama i da su uglavnom spremni da ih savladaju. Ipak, neke stvari su toliko iznenađujuće, da nekada i ne znaju kako bi reagovali.

voditeljka

Upravo sa jednom takvom neobičnom situacijom se susrela i Nataša Miletić, reporter jutarnjeg programa iz Bijeljine. Dok je oko pola 7 ujutru izvještavala sa ulice u centru Bijeljine o servisnim informacijama, i to u direktnom uključenju, jedan čovjek ju je prekinuo u tome.

Zapravo, on je izašao iz automobila, uzeo mikrofon od Miletićeve i počeo da priča u kameru.

- Nema zime, nema. Ide nam Nova godina, dakle trenutno treba da znate, svi oni sa debelim džepom, nema zime, ne postoji. Oni koji nemaju para neće slaviti Novu godinu i njima je debeo minus.

Iako je prolaznik bio vidno raspoložen, kako bi spasili situaciju, emitovanje je prekinuto.

Reakcije gledaoca su bile veoma pozitivne, a snimak se proširio i društvenim mrežama.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: