Objavljeno: 26.02.2018 u 20:40 | Video, Zabava | Komentara:

Dječak se popiškio po tipkama u liftu pa dobio što je zaslužio (VIDEO)

Dječak koji se popišao po tipkama u liftu postao je žrtva vlastite psine te je ostao zaglavljen u dizalu iz kojeg su ga morali spašavati.

pisanje-u-liftu

Neimenovanog dječaka iz Chongqinga, koji izgleda kao da je u tinejdžerskim godinama, u petak je snimila kamera kad je izvodio psinu koja mu se obila u glavu. Popišao se po tipkama, no kad je pokušao izaći, nije mogao otvoriti vrata.

Kako piše The Strait Times, mladića je spasio domar te nije bio ozlijeđen. Tek pregledavanjem snimke domar je uočio da je za kvar dizala zaslužan dječak.

Snimka je izazvala podijeljene reakcije na društvenim mrežama. I dok mnogi ismijavaju dječaka i nazivaju to što mu se dogodilo instant karmom, drugi su kritizirali njegove roditelje za loš odgoj.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: