Objavljeno: 24.02.2018 u 14:41 | Zabava | Komentara:

Crnogorci vidjeli fotografiju zmije koja gmiže po snijegu i počeli da strahuju od predskazanja, jer nisu znali cijelu istinu (FOTO)

Nakon što je objavljeno da se u četvrtak u jutarnjim satima u blizini jedne kuće u beranskom selu Petnjik pojavila zmija na snježnoj površini i iznenadila mještane tog sela, ispostavilo se da fotografija vodi poreklo prilično daleko od Crne Gore.

zmija

Nesavjesna čitateljka je, čini se, portalu Radija Berane proslijedila fotografiju nastalu protekle nedelje u Sjedinjenim Američkim Državama, na šta je ukazalo i više korisnika na društvenim mrežama.

Na prvu vijest da je zaista zmija po snijegu snimljena u Beranama, mještani sela Petnjik, kao i drugi građani Berana, rekli su da sličnu pojavu do sada nisu zapamtili.

Neki, skloniji narodnim vjerovanjima, smatraju da izlazak zmije usred zime, predstavlja određeno predskazanje. Nije navedeno koje predskazanje, mada se pretpostavlja da je loše jer je ova pojava veoma rijetka.

Kako god bilo, sada nema straha od loših stvari koje bi mogle da se dese, jer zmije u Crnoj Gori nije ni bilo.

Zmija u februaru mesecu, na snegu, zaista jeste retka pojava, a sigurno je usledilo i razočarenje u Crnoj Gori kada su čuli da fotografija nije iz njihove zemlje.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: